Hyvää menestyksekästä vuotta 2021 kaikille!

Toivotaan että kuluva vuosi olisi parempi kuin päättynyt vuosi 2020.

Korona sairautena on ollut ikävä. Mitä se kaikkeen vaikuttaa jää vielä nähtäväksi. Tämä tauti koskettaa koko maapalloa, joten emme ole yksin tämän asian edessä. Tuleva vuosi on kuitenkin haasteellinen monella tapaa.

Kuluva vuosi on myös vaalivuosi. Kuntavaalien vaalipäivä on 18.4.2021 ja ennakkoäänestys on 7.-13. 4. Ehdokaslistat tulee jättää keskusvaalilautakunnalle viimeistään 9.3.2021.

Keskusta on ollut meidän seudulla aina merkittävä ryhmä. Keskusta on ollut yhteistyökykyinen ja rakentava ryhmä. Yksi ohjenuora toiminnassa on ollut, että kunta on kokonaisuus ja sen kaikista osa-alueista on kannettava huolta. Taajamat eivät ole mitään ilman toimivaa maaseutua tai päinvastoin. Keskusta on myös ryhmä joka haluaa hakea ratkaisuja kulloisiinkin tilanteisiin.

Keskustan syntyhistoria on kansanliike, joka on syntynyt suomalaisten tavoitteista ja tarpeista. KESKUSTA ON SE KOTIMAINEN! Me emme ole tuontitavaraa.

Puolueena Maalaisliitto/Keskusta on kokenut ylä- ja alamäkiä. Nyt taas on vaikea notkovaihe. Keskustalainen politiikka toimii pitkäjänteisesti ja katsoo tulevaisuuteen. Nykyhetken tempoileva tyyli ei aina siten osu kohdalleen.

Keskusta on aina luottanut yksilöön ja yrittäjyyteen.

Ihanteena on pidetty yhteiskuntaa jossa jokaisella ihmisellä on mahdollisuus toteuttaa toiveitaan. Keskustaan yhdistyy siksi ajattelemisenvapaus ja tunnustetaan että me olemme kaikki erilaisia. Kansanliikkeen periaatteisiin ei siis kuulu jyrkkä ryhmäkuri. Lähdetään siitä, että asioista keskustellaan joskus tiukastikin. Tärkeää on aina se, että eri näkökannat ja -kulmat nousisi esiin. Kenenkään suuta ei tule tukkia. Ryhmässä pitää olla helppo hengittää. Jos jotenkin tiivistettynä sanois että: Keskustaliikkeen tulee olla kanava vaikuttaa kunkin kotiseudun elämänmenoon.

Lähde mukaan Mänttä-Vilppula keskustaryhmään. Luvata ei voi, että tuleva kausi olisi helppo. Lähdettävä onkin siitä, että se on otettava haasteena. Koronan jälkeinen yhteiskunta ei ole sama kun ennen koronaa. Epidemian aikaisia käytäntöjä muuttuu toimintatavaksi. ”Uusi normaali aika” onkin se tulevaisuuden haaste.

Vaalikampanja on näissä poikkeuksellisissa oloissa erilainen kun aiempina vuosina. Käyttöön pitää ottaakin uuden ajan keinoja, millä saamme ajatuksiamme äänestäjien tietoon.

Jos jokin asia askarruttaa niin ota yhteyttä . Tuo esiin ideoita ja ”potkase persuuksille” meitä jotka vaalien vetovastuussa ollaan

Terveisin Mikko Kivilahti

(Kirjoittaja on Mänttä-Vilppulan Keskustan puheenjohtaja ja pitkän linjan valtuutettu, sekä mukana ehdolla kuntavaaleissa 2021.)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *