Ajankohtaista

Mänttä-Vilppulan Keskustan vuosikokous

—————————————————————————-

Mänttä-Vilppulan Keskusta nimesi aluevaaliehdokkaita

Mänttä-Vilppulan Keskusta nimesi syyskokouksessaan kaksi ehdokasta 23.1.2022 pidettäviin aluevaaleihin. Tulevissa vaaleissa suostumuksensa ehdokkaaksi ovat antaneet Piia Koivunen ja Arto Lampinen.

Kokouksen julkilausumassa korostetaan aluevaalin tärkeyttä. Tulevan maakunnan kokoisen hyvinvointialueen tehtävänä on tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut alueellaan. Pelastustoimi on myös osa hyvinvointialuetta. Tärkeä osa arjen turvaa on näiden palveluiden toimivuus, siksi ne tulee olla helposti kaikkien saatavissa omassa kunnassa. Tulevan hyvinvointialueen valtuustoon olisi tärkeää saada paikallista osaamista kattavasti eripuolilta Pirkanmaata.

Kuntavaalit on pidetty ja arjen työ kaupungin hyväksi alkaa.

Meille tärkeää on se, että kaupunkimme on elinvoimainen myös tästä eteenpäin ja teemme kaikkemme sen eteen, että asuminen, opiskelut sekä yrittäminen on mahdollista.

Asioista keskustellaan ja päätökset tehdään demokratian pelisääntöjä kunnioittaen. Oikeudenmukaisuus ja tasavertaisuus ovat arvojamme, joihin perustaen rakennamme elinvoimaista, monipuolista ja hyvinvoivaa kaupunkia. Meidän kotiamme, Mänttä-Vilppulaa.