Keskustanaiset

Mänttä-Vilppulan aktiiviset Keskustanaiset

Mänttä-Vilppulassa toimii kunnallisjärjestön lisäksi myös Keskustanaisten osasto. Keskustanaiset ry on valtakunnallinen, keskustalaiset arvot jakava naisjärjestö.

Keskustanaisten toiminnan keskiössä on tasa-arvon ja naisten aseman edistäminen. Haluamme nostaa keskusteluun myös teemoja, joista puhutaan liian vähän, koska ne eivät kosketa valtaosaa meistä. Tai asioita, joista on joskus vaikea puhua. Joskus maailma on erilainen naisten silmin.

Mänttä-Vilppulan Keskustanaisten hallitus:

Taina Koivula (pj)

Marja-Riitta Nenonen (vpj)

Hannele Tamminiemi (sihteeri)

Eila Ohvo (rahastonhoitaja)

Maija Loponen
Anna-Liisa Liettyä
Auli Kivilahti
Seija Siuro
Minna Välkki
Mirjami Raami
Leena Petäjistö (emäntä)

Toimintaa Mänttä-Vilppulassa

Keskustanaiset järjestää Mänttä-Vilppulassa tilanteen niin salliessa erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia.

Vuodelle 2021 suunnitelluista tapahtumista tiedotamme lisää, mikäli koronatilanne sallii tapahtumien järjestämisen.

Esimerkkejä tapahtumista viime vuosilta:

– Kädentaitoihin liittyviä kursseja: Risukursseilla on tehty esimerkiksi sokerikkoja, kuppeja ja lintuja. Sammalkurssilla tehtiin sammalista kilpikonna.
– Retkiä: Viimeisin retki tehtiin Helsinkiin, keskustakirjasto Oodiin ja Ateneumiin. Samalla tapasimme kansanedustajia. Muita retkikohteita ovat olleet retki Eduskuntaan, Kansallisteatteriin, Kansallismuseoon, sekä eri teatteriretket.
– Tapahtumia: Pirkanmaan Keskustanaisten vuosittaiseen kirkkopyhään on osallistuttu, esimerkiksi Juupajoella, Lempäälässä ja Mäntässä. Torikahvilatoimintaa on myös pidetty.